A KEYTALK visszatér a RIN-NE 3. évadára

Kyoukai no Rinne

A Shonen Sunday magazin idei 28. számában jelenik meg az információ, hogy a 4 tagú rock banda, a KEYTALK, visszatér a RIN-NE anime sorozathoz, hogy előadja a 3. évad főcímdalát. Az új főcímdal, aminek “Setsuna Yumemishi” a címe, júliusban lesz majd a sorozatban hallható. A magazin 29. számából kiderül majd, hogy a vége főcímdalt ki fogja előadni.

A KEYTALK korábban az első évad első főcímdalát adta elő, aminek “Ōka Ranman” a címe. A csapat a Dragon Ball Super-hez is készített dalt.

A harmadik évad április 8-án kezdődött el Japánban. A Sentai Filmworks vette meg a sorozat jogait és az Anime Network Online (ANO) streameli a japán adással egyszerre. A harmadik évadhoz új színészek is csatlakoznak, Sawashiro Miyuki mint Hitomi Annette Anematsuri és Hayashibara Megumi mint Rokudō Otome.

A RIN-NE 2 sorozatot tavaly április óta adják Japánban. Az ANO és a Crunchyroll a tv-s adással egyszerre streameli a sorozatot, és a Sentai Filmworks adja ki majd lemezes formában.

Az anime első 25 részes évada 2015. áprilisában indult. Ezt is streamelte az ANO és a Crunchyroll, bár nálunk jogok hiánya miatt nem lehet megnézni őket. A lemezes változat már megvásárolható Blu-ray-en és DVD-n is a Sentai Filmworks jóvoltából.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "A KEYTALK visszatér a RIN-NE 3. évadára"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*