Késik a God Wars Future Past

A NIS America keddi bejelentése alapján a God Wars Future Past (God Wars – Toki o Koete) európai és észak-amerikai PS4, illetve PS Vita megjelenése is késni fog. Az eredetileg március 28-ra, illetve március 31-re tervezett megjelenés helyett Európában június 16-án, Észak-Amerikában pedig június 20-án vehetik birtokba a játékot az arra várakozók.

A játék története röviden a NIS America közleményéből:

Réges-régen létezett egy csodaszép földrész, melyen három nép osztozott: Fuji, Izumo és Hyuga. Ezt a földrészt Mizuhonak hívták. A Mizuhón élők nem szerették a konfliktust, nagy becsben tartották felmenőik szellemét és a természettel egyensúlyban éltek. Ám ahogy telt az idő telt elkezdték megművelni a földet, majd fémet kovácsoltak, háborúba mentek, a természetet pusztították és elfordultak őseik szellemétől.

Mizuhót ez időben természeti katasztrófák sújtották. Földrengések, árvizek és vulkáni kitörések sebezték meg a földet. Hogy megállítson egy pusztító kitörést Mizuho királynője Tsukuyomi eltűnése előtt feláldozta lányát Sakuyát, a másikat Kaguyát pedig egy bambusz pecséttel jelölte meg, hogy elejét vegye a jövőbeli katasztrófáknak. 13 évvel később Kaguya hercegnő felnő, és gyerekkori barátja Kintaro megmenti egy lázadás során. Kaguya nem akar áldozat lenni a jövőben, ezért, hogy saját útját járhassa megszöknek Fujiból és átkelnek Mizuhón, hogy megtalálják az igazságot Tsukuyomi döntései mögött.

via: animenewsnetwork