Kényelmes ruhakollekció jelenik meg a One Piece karaktereiről mintázva

One Piece x Peach John

A Peach John fehérnemű gyártó most közölt részleteket az új One Piece kényelmes ruhakollekciójáról, ami a párja a múlt héten bejelentett One Piece fürdőruha és fehérnemű párosoknak.

Az első darab egy Luffy uniszex pizsama szett 6.980 jen értékben. A szettben van egy kék felső, egy kék nadrág és egy narancs színű alvómaszk.

A második darab egy Law uniszex pizsama szett 6.980 jen értékben. A szett tartalma egy szürke felső, egy szürke nadrág és egy fekete alvómaszk amin egy Jolly Roger van ami a sorozatban viselt kabátján lévőre hasonlít.

A következő egy plüss Chopper mamusz szett 5.980 jen értékben.

A negyedik darab egy rózsaszín és kék Bon Clay pizsama szett 4.980 jen értékben.

A következő egy Sabo uniszex pizsama szett 5.980 jen értékben. A pizsama tengerészkék és rajta vannak a sorozatban látható ruhájának fodrai. A szettben benne van még egy szemmaszk is ami úgy néz ki mint Sabo szemüvege.

Az utolsó darab egy pink és fodros Koala pizsama szett 5.980 jen értékben. A szett tartalmazza még az arcmaszkot is ami Koala szemüvegére hasonlít.

Az új ruhaszettek április 12-étől kaphatóak a korábban bemutatott One Piece fehérnemű és bikini szettekkel együtt. A termékeket a Peach John weboldalán és 3 boltban lehet kapni Shibuyában, Ikebukuróban és Nambában.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Kényelmes ruhakollekció jelenik meg a One Piece karaktereiről mintázva"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*