Júliusban jön a Dragon Quest XI PS4-re és 3DS-re

Dragon Quest XI: In Search of Departed Time

A Square Enix bejelentette, hogy július 29-én fog Playstation 4-re és Nintendo 3DS-re megjelenni Japánban a Dragon Quest XI: Sugisarishi Toki o Motomete (Dragon Quest XI: In Search of Departed Time). A PS4-es verzió 8.980 jenbe míg a 3DS-es verzió csak 5.980 jenbe fog kerülni.

A Nintendo Switch kiadásról a Wall Street Journal-nél dolgozó Mochizuki Takashi kérdezte meg a Square Enix PR-osát aki ezt nyilatkozta, “A támogatást tervezzük, de most nincs bejelentendő információnk. Nem tudjuk megmondani hogy a kiadás dátuma az ugyanaz vagy esetleg más lesz mint a Playstation 4-es és 3DS-es verzióké.”

A Dragon Quest XI elővételével ezek a játékbeli tárgyak járnak majd:

Vest of Happiness

Egy mellény ami növeli a harcok után kapott tapasztalati pontokat.

Upstart Vest

Egy mellény ami növeli a harcok után kapott aranyat.

Dragon Quest XI Upstart Vest

Egy “Dragon Quest XI Double Pack Hero’s Sword Box” kiadása is lesz a játéknak, amiben mind a két verzió megtalálható különleges csomagolásban, és csak a Square Enix e-Store-ban és a Lawson HMV boltokban lesz kapható 14.960 jenért.

Dragon Quest XI Double Pack Hero's Sword Box

Mind a Sony Interactive Entertainment Japan Asia, mind a Nintendo tervezi Dragon Quest XI hardware csomagok kiadását.

A Square Enix bemutató eseményeket is fog tartani Japánban a kiadás dátumát megelőző hetekben, amiket “Dragon Quest XI Countdown Carnival”-nak (Dragon Quest XI visszaszámlálási karnevál) neveztek el. Az események a következő dátumokon lesznek megtartva:

  • május 27 és 28 – Abeno Q’s Mall (Osaka)
  • június 10 és 11 – Solaria Plaza (Hakata)
  • június 17 és 18 – Mozo Wonder City (Nagoya)
  • július 8 és 9 – Sapporo Factory (Sapporo)
  • július 16 és 17 – Futako Tamagawa Rise (Tokyo)

Square Enix azt is megerősítette, hogy a Dragon Quest XI fő történeti szálát körülbelül 50 órába telik végigvinni. A mellék dolgokkal együtt a játékidő több mint 100 órát is kitehet. Ezen kívül a korábban meglebegtetett “Spell of Restoration” is használható lesz benne. Készíthetsz egy Spell of Restoration-t ami megegyezik az aktuális játék állásoddal, de nem fog tudni lemásolni mindent. Az általános állásodat lemásolja, de a karaktered nevét nem. A Spell of Restoration használható Playstation 4-en és 3DS-en is verziótól függetlenül.

via: Gematsu