Július 29-én új Nintendo 2DS slime konzol csurog be a boltokba

Nintendo 2DS XL Dragon Quest Liquid Metal Edition

A Dragon Quest franchise a 30. születésnapját ünnepli. Ami azt jelenti, hogy rengeteg, a sorozat ikonikus slime szörnyét ábrázoló kiegészítő jelenik meg, nem csak azért mert elérték ezt a mérföldkövet, hanem mert nemsokára megjelenik a Dragon Quest XI: Sugisarishi Toki o Motomete (Dragon Quest XI: In Search of Departed Time) is. A játék kiadását Playstation 4-re, Nintendo 3DS-re és Nintendo Switchre is még idén tervezik.

A PS4-es és Nintendo 3DS-es verziókat július 29-én tervezik megjelentetni. Hori, számos Slime-alapú kiegészítő gyártója, ugyanazon a napon kiad egy Slime kontrollert a Playstation 4-hez. A Nintendo is csatlakozik ehhez a trendhez egy New Nintendo 2DS XL Dragon Quest Liquid Metal Edition kiadásával. A tetején egy folyékony metal slime-ot láthatunk, ami ki is emelkedik a gép síkjából, egy Dragon Quest ikon mintás fekete háttér előtt. Belül pedig egy kicsi metal slime mosolyog ránk a sarokból.

Nintendo 2DS XL Dragon Quest Liquid Metal EditionNintendo 2DS XL Dragon Quest Liquid Metal EditionAz Amazonon a sima kiadást 27 990 jenért (kb 69 000 Ft), a különleges kiadást egy ajándék Danboard kittel pedig 30 500 jenért (kb 75 500 Ft) lehet megvásárolni.

A New Nintendo 2DS XL (LL Japánban) július 13-tól Japánban és július 28-tól Amerikában és nálunk is kapható lesz. A Slime verzió július 29-től kapható Japánban. Mint a New 3DS XL, az új 2DS is ugyanúgy 82%-kal nagyobb kijelzőt ígér az eredeti 3DS-hez képest, és ezen kívül még az új “ZL” és “ZR” gombokat. A konzolban ezeken kívül még gyorsabb processzor is lesz és kompatibilis lesz az Amiibo figurákkal. A New Nintendo 2DS XL kompatibilis lesz az összes Nintendo 3DS és néhány Nintendo DS játékkal. Az új 2DS ugyancsak nem fog tudni 3D-s képet megjeleníteni, mint elődje.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Július 29-én új Nintendo 2DS slime konzol csurog be a boltokba"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*