Jön a MSG Twilight Axis film

Twilight Axis

Animációs film készül a Mobile Suit Gundam Twilight AXIS alapján. A film azonban nem 100%-ig új anyag lesz, hanem az interneten közzétett Twilight AXIS részek gyűjteménye.

A Mobile Suit Gundam Twilight AXIS Akaki Zanei (~Vörös Nyom) címen mozikba kerülő anime november 18 és december 1 között lesz megtekinthető.

Az összesen 6 részből álló animesorozat igen rövid részekkel jelent meg, összesen kb. 25 percnyi anyag készült belőle. Ennek megfelelően a filmbe új jelenetek is kerülnek, melyek a regény alapján kerülnek elkészítésre.

Mobile Suit Gundam: Twilight Axis

A Twilight Axis az UC 0096. évében játszódik. Néhány hónap telt el az Laplace dobozához és az abban megtalált okirathoz köthető események óta. A Földi Föderációs Erők egy csoport vizsgálatvezetőt küldenek a Föld Szférán túl keringő magányos Axishoz. Két civil is részt vesz az akcióban, mint kutatók: Arlette Almage és Danton Hyleg.

Mindkettejük kötődik Zeonhoz; az egyikük a Zeon Fejedelemség mérnöke, másikuk Neo Zeon pilótája volt. Miután bejutnak az Axisba, a nyomozókat megtámadják a bázison, aminek elvileg üresen kellene állnia. Arlette és Dalton egy olyan összecsapás részesei lesznek, amelyre nem számítottak.

Akinek ez felkeltette érdeklődését, az az első részt itt megtekintheti:Szólj hozzá elsőként on "Jön a MSG Twilight Axis film"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*