A japán your name. lemez angol felirattal érkezik

your name.

A your name. anime film hivatalos oldalára felkerült az információ, hogy a film július 26-án megjelenő Blu-ray és DVD kiadásán japán, angol és kínai felirat is lesz. A kiadáson lesz egy hangsáv a RADWIMPS angol nyelvű főcímdalaival is, azonban angol hangsáv nem fog szerepelni rajta.

Az 5 lemezes 4K Ultra Blu-ray gyűjtői kiadásában lesz bónusz videó tartalom mint például promóciós és zenei videók, videók rendezvényekről, valamint storyboard és werkfilmek. A csomagban lesz egy 100 oldalas könyv, egy zsebkönyv és mini karakter matricák is. A kiadás 12 000 jenbe (kb 30 000 forint) fog kerülni. A 3 lemezes különleges Blu-ray kiadásban benne lesz a könyv és a matricák mindössze 7 800 jenért (kb 19 000 forint). A normál Blu-ray kiadásban pedig csak a film és a matricák lesznek benne 4 800 jenért (kb 12 000 forint), illetve a DVD kiadásban is benne lesznek a matricák ami viszont már csak 3 800 jenbe (kb 9 500 forint) fog kerülni.

A TOHO hivatalos youtube csatornájára felkerült egy reklám videó a két főszereplő, Kamiki Ryunosuke (Taki) és Kamishiraishi Mone (Mitsuha), felvezetésével.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "A japán your name. lemez angol felirattal érkezik"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*