Japán hírességek szerepelnek az élőszereplős Dragon Quest XI reklámokban

Dragon Quest XI: In Search of Departed Time

A Dragon Quest XI: Sugisarishi Toki o Motomete (Dragon Quest XI: In Search of Departed Time) RPG hivatalos weboldalára hétfőn felkerült 5 televíziós reklám amiben japán hírességek szerepelnek. A videókban olyan emberek vannak akik már talán túlságosan is várják a játékot. Ginga Banjou szinkronszínész narrálja a reklámokat, úgy ahogy az első generációs Dragon Quest-et is 1987-ben.

Itt vannak a reklámok:

Kabuki előadók Kankurō Nakamura VI és Shichinosuke Nakamura II kabuki technikákat mutatnak be a Nintendo 3DS-sel.

TV-s és filmcsillag Karasawa Toshiaki azt mondja a menedzserének: “Július 29-től kezdve 2 hétre foglalj le nekem egy hotel szobát. Aztán tedd be a Dragon Quest XI-et. És… ne mondd el a feleségemnek.”

Színésznő és modell Honda Tsubasa azon gondolkozik hogy a PS4-es vagy a 3DS-es változatot vegye-e meg a játékból, amire a körmöse azt javasolja hogy vegye meg a mind a kettőt. Hondának tetszik az ötlete.

Fujiwara Tatsuya színész elkezd démonná változni a legújabb filmjének forgatásán. Azt mondja: “A Dragon Quest XI főhősét is démon gyereknek hívják. Annak ellenére hogy egy hős!”

A női komédiás páros Okazu Club King Slime-ként és Rockbomb-ként tűnnek fel egy Dragon Quest játékban.

A játék július 29-én fog megjelenni Japánban Playstation 4-re és Nintendo 3DS-re. Egy Nintendo Switch-es verziót is terveznek. Hétfőn a Square Enix a bevezető videót is feltöltötte az internetre.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Japán hírességek szerepelnek az élőszereplős Dragon Quest XI reklámokban"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*