Itt az angol feliratos No Game No Life Zero trailer

No Game No Life Zero

A Los Angelesben rendezett 2017-es Anime Expo alkalmából vetítették le a jelenleg a Japán mozikban bemutatkozó No Game No Life Zero előzetesét.

Hála azonban a Kadokawának az előzetes felkerült az internetre, így annak sem kell lemaradnia róla, aki pl. Magyarországon él és nem utazna pár ezer kilométert érte.

A NO GAME NO LIFE ZERO hivatalos szinopszisa így hangzik magyarul:

Egy incidens, azelőtt, hogy mindent eldöntött volna a játék, és sokkal korábban, minthogy a csatákat betiltották volna és megalkották volna a ‘Disboard’-ot.

Ebben az időben a hatalmas háború zajlik, ahol mindenkinek az a célja, hogy a világ egyetlen Istenévé váljon. A szörnyű háború, mely felszabdalja a mennyeket, szétzúzza a földet és elpusztítja a csillagokat. Számtalan a halott azok közt, akik nem képesek a harcra.

Egy fiatal férfi Riku vezeti az emberiséget, akik különböző elképzelhetetlen erejű lények szórtak szét. Minden megtesz azért, hogy az emberek újra élhessenek. Egy nap az elvek városában találkozik egy mechanikus lánnyal, akinek neve Schwi.

Csoportja elhagyta őt, mert túlságosan érdekelte a ‘szív’ – amelyet a gépek sosem kaphatnak meg – ezért meghibásodott. Schwi könyörög Rikunak, hogy tanítsa mi az ’emberi szív’, hogy kijavíthassa a hibáját.

Ez a történet a ‘legrégebbi mítosz’, mely több, mint hatezer évvel ezelőtt játszódik, és amelyből majd megszületik a ‘legújabb mítosz’.

Egy eddig ismeretlen történet, melyet senki sem írt le és melyre már senki sem emlékszik kezdetét veszi…

via: CrunchyrollSzólj hozzá elsőként on "Itt az angol feliratos No Game No Life Zero trailer"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*