Honō no Tenkōsei élőszereplős sorozat készül

Zöld utat kapott a Shimamoto Kazuhiko által írt Honō no Tenkōsei (Blazing Transfer Student) mangára alapozott élőszereplős sorozat. A 8 részes sorozat címe Honō no Tenkōsei REBORN lesz és a világ 190 országában lesz elérhető Netflixen keresztül idén télen. A Johnny’s West énekes csapat mind a 7 tagja szerepelni fog benne.

Az eredeti manga főszereplője Takizawa Noboru, cserediák egy új középiskolában, ahol a nézeteltéréseket ököllel oldják meg. Beleköt az iskola nagymenőjébe Saburo Ibukiba annak reményében, hogy megszerezze Takamura Yukari randira hívásának jogát. Az új sorozat évekkel az eredeti történet után játszódik, ahol Noboru a saját elit iskolájának az igazgatója, a Tanebi Academynek, amit egy bizonyos céllal alapított meg. 7 új diák jön az iskolába akiket véletlenül mind Kakerunak hívnak, azért hogy beépüljenek és belülről oldják meg a problémát ami kihat az egész nemzetre.

Li Toshio (live-action Detroit Metal City) rendezi a sorozatot.

Az eredeti manga 1983-1985-ig futott a Weekly Shonen Sunday mazain oldalain. Shimamoto egyetemi osztálytársa volt a Gainax stúdió több alapító tagjával is, akik készítettek egy 2 részes OVA-t a mangájából 1991-ben. Ezen kívül túlzó vígjátékokat is írt, mint például az Anime Tenchō, a Hoero Pen és a Hero Company. Nem csak vidám mangákat írt, hanem komolyabb hangvételűeket is mint az Aoi Honō és a The Skull Man, saját interpretációja Ishinomori Shotaro klasszikus anti-hős mangájának. Az Anime Tenchōból és a Hero Company-ból anime készült, míg az Aoi Honō előszereplős sorozatot inspirált.

via: animenewsnetwork