Hollywoodi film készül a Saint Seiya mangából

Saint Seiya

Ma került fel a hír az Eiga.com oldalra, hogy zöld utat kapott a Kurumada Masami által készített Saint Seiya mangát feldolgozó élőszereplős hollywoodi film. A Toei Animation és a kínai A Really Good Film Company (ARGF) kiadó közreműködésével készül a film.

Tomasz Bagiński lengyel rendező rendezi a filmet, korábbi “Katedra” című rövid animációja Academy Award jelölt volt. Ikezawa Yoshiyuki és Morishita Kozo a Toei Animation-től lesznek a producer és az ügyvezető producer.

Történet Seiya körül forog, egy halandó aki azért küzdött hogy kiérdemelje a Pegasus szent ruháját. Csatlakozik a Saints-ekhez, akik azért harcolnak hogy megvédjék az univerzumot és Atena istennő reinkarnációját.

Kurumada az eredeti Saint Seiya mangát 1986-1990-ig jelentette meg. A manga inspiráció volt több anime sorozathoz, OVA-khoz, anime filmekhez és spinoff mangához. Az eredeti sorozatból 35 millió példány kiadásra került. A Saint Seiya: Saintia Shō spinoff mangából készülőben van egy anime sorozat.

Az eredeti mangát a Viz Media adta ki angol nyelven Saint Seiya: Knights of the Zodiac címmel. Az ADV Films adta ki a Toei Animation féle anime adaptációt angol szinkronnal először Knights of the Zodiac majd később vágatlanul Saint Seiya címmel. Később a New Video Group DVD lemezen is kiadta a sorozatot.

via: eiga.com

 Szólj hozzá elsőként on "Hollywoodi film készül a Saint Seiya mangából"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*