Hinoka, Takumi, Camilla és Leo is feltűnik a Fire Emblem Warriors videóban

Fire Emblem Warriors

Kedden elkezdett a Nintendo streamelni egy angol Gamescom trailert a Nintendo 3DS-es és Switch-es Fire Emblem Warriors (Fire Emblem Musou) játékról. A videó megerősíti a hírt, miszerint Hinoka, Takumi, Camilla és Leo a Fire Emblem Fates-ből mind fognak szerepelni a játékban.

A játék megjelenését mindkét konzolon szeptember 28-ra tervezik Japánban és október 20-ra Európában. Észak-Amerikában idén ősszel tervezik kiadni Nintendo Switch-re. A limitált kiadású Nintendo Switch verzióban 3 zenei CD-t és karakterkártyákat kapunk a játék mellé.

A játék története akkor kezdődik, amikor figyelmeztetés nélkül sötétség lepi el Aitriss Királyságot és egy túlvilági kapu jelenik meg a kastélyon belül. Erős szörnyek felülkerekednek az őrségen. A kastély hamarosan elbukik és a sötétség lassan de biztosan ellepi a Királyságot. De van még remény Shion és Liane képében, a herceg és a hercegnő akik el tudtak menekülni az égő kastélyból. Egy fonal van a birtokukban, ami összeköti a hősök végzetét. Az anyjuktól kapott Tűz Pajzsával a kezükben indulnak el útjukra, hogy szembeszálljanak a sötétséggel.

A játék játszható karakterei között megtalálható Marth a Fire Emblem: Shadow Dragon and the Blade of Light-ból; Robin (nő és férfi), Chrom, Lissa, Frederick, Cordelia és Lucina a Fire Emblem Awakening-ből; Corrin (nő), Xander és Ryoma a Fire Emblem Fates-ből és eredeti karakterek Liane és Shion.

A KOEI Tecmo Games, az Omega Force és a Team Ninja csapata fejlesztik a játékot. Az Omega Force a KOEI Tecmo leányvállalata, és ők fejlesztik a KOEI Tecmo féle Musou (Warriors) játék sorozatot. A sorozat akció hack-and-slash játékstílusáról ismert, amiben a játékos egy karaktert irányítva ellenfelek százaival küzd meg egyszerre.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Hinoka, Takumi, Camilla és Leo is feltűnik a Fire Emblem Warriors videóban"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*