Higashimura Akiko Princess Jellyfish mangája júniusban folytatódik

Princess Jellyfish

A Kodansha Kiss magazinjának júniusi számából derült ki, hogy Higashimura Akiko Princess Jellyfish című mangája a június 25-én megjelenő augusztusi számban folytatódik. A manga 2016 januárjában ment szünetre, azután hogy előtte nem sokkal tért vissza egy másik szünetről 2015 júliusában.

A Kodansha Comics így írja le a történetet:

Tsukimi, aki fiatal kora óta szereti a medúzákat, az Amamizukan, egy csak fangirl kollégium lakója. Egy este a helyi kisállat kereskedésben Tsukimi egy veszélyben lévő medúzát lát, de szerencsére egy gyönyörű nő siet a segítségére. Együtt visszamennek az Amamizukanba, de ez a “nő” … valójában egy férfi!

A mangáról kiderült 2015-ben hogy a végső fejezetéhez közeledik.

Higashimura a sorozatot 2008-ban indította a Kiss magazinban és a Kodansha 2016 májusában jelentette meg a 16. kötetet belőle. Angol nyelven a Crunchyroll adja ki online a mangát, míg a nyomtatott verziót a Kodansha Comics indította el 2016 februárjában. A mangából 2010-ben anime sorozat készült amit a Funimation adott ki Észak-Amerikában, ezen kívül egy live-action filmet is inspirált a 2014-ben. A mangát az idei Eisner-díjra is jelölték.

A Kiss magazin júniusi számában jelent meg Higashimura Tokyo Tarareba Musume (Tokyo Tarareba Girls) című mangájának utolsó fejezete is. Egy élőszereplős sorozat is készült belőle aminek a premierje január 18-án volt.

via: animenewsnetwork

Kép: anime-zone.ruSzólj hozzá elsőként on "Higashimura Akiko Princess Jellyfish mangája júniusban folytatódik"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*