Hadurakat bemutató videó készült a Nobunaga no Yabō: Taishi játékhoz

Nobunaga's Ambition: Aspiration

A KOEI Tecmo pénteken feltette az első reklám videót a Nobunaga no Yabō: Taishi (Nobunaga’s Ambition: Aspiration) című játékukról, ami a legújabb darabja a régóta futó Nobunaga no Yabō stratégiai játék sorozatnak. A videó bemutatja azokat a különböző Hadakozó Fejedelemségek korabeli hadurakat, akik szerepelnek a játékban, köztük Nobunaga Odával, Shingen Takedával, Kenshin Uesugival, Ujiyasu Hōjōval és Motonari Mōrival.

A játék november 30-án fog megjelenni Nintendo Switch-re, Playstation 4-re és PC-re. Azok akik előrendelik megkapják a “Jirō Hōshi Naotora” küldetést is és egy exkluzív küldetést ami platformonként más. A játékból lesz egy “Treasure Box” (Kincsesláda) kiadás, amiben benne lesz a játék zenéje, a “Kō Shibusawa Hiden Kōryaku Data” és artbook, egy letöltési kód egy új küldetéshez és egy jegyzet füzet. Azok akik a Gamecity-nél vagy a japán Amazon-on rendelik elő, kapnak mini-szobrokat is mellé a Sōza Samonji kardról és a Yagen Tōshirō tőrről, amik Nobunaga kedvelt fegyverei.

A régóta futó Nobunaga no Yabō történelmi stratégiai játék sorozat 2013-ban ünnepelte a 30. évfordulóját. A KOEI Tecmo Games 2015. szeptemberében adta ki a Nobunaga no Yabō: Sōzō (Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence) játékot PS4-re, PS3-ra és PC-re Észak-Amerikában és Európában továbbá idén márciusban Switch-re is kiadta Japánban. A KOEI Tecmo Games egy folytatást is megjelentetett hozzá Ascension alcímmel PS3-ra, PS4-re és PS Vita-ra 2016 márciusában Japánban, és októberben a nyugaton PS4-re és Steam-en is.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Hadurakat bemutató videó készült a Nobunaga no Yabō: Taishi játékhoz"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*