Gin no Guardian 5. rész: Válaszok

Gin no Guardian 5. rész

Megjelent Crunchyrollon a Gin no Guardian 5. rész, az eddigi legjobb. Ide kattintva nézhetik a Crunchy előfizetők, a továbbiakban pedig spoileresen kibeszéljük.

Gin no Guardian 5. rész: Suigin örököl

Riku Yuuki tehát halott, a halálhíre gyorsan végigjár a világon. Suigin Riku Reihez rohan, de a lány már a temetést intézi, mire odaér, így várnia kell a találkozásra.

Lezajlik a temetést, melyen részt vesz Riku Yuuki gyilkosa is. Suigin a tévében követi. Közben a képernyő alján a Grave Bustert reklámozzák, ami egyszerre morbid és… nem, csak simán morbid. Suigin meglátja Riku Yuuki-t és eszébe jut valami: ő ismeri ezt az embert.

Miután Riku Rei visszatér, találkozik Suiginnal és átadja neki a dobozt, amit az apja pár résszel ezelőtt adott át neki megőrzésre. A dobozban egy levél és egy Seabay Suiginnek címezve. A Seabay mellett pedig elbújhat az összes jelenlegi és jövőbeli telefon és konzol, ugyanis DNS-szinten ismeri fel a használóját, Suigint. Miután Riku Rei elmondja, hogy Riku Yuuki nem a vérszerinti apja, újabb látogatók érkeznek hozzá, és egyedül hagyja Suigint.

Suigin az eszközön a Grave Buster mellett egy hangüzenetet kap Riku Yuuki-tól. Ebben ő is elárulja, hogy nem Riku Rei vérszerinti apja, kiskorában fogadta örökbe, amikor Riku Rei szüleit meggyilkolták. Az mondja a szülei és ő egy társaság tagjai voltak – sírőrzők, mint az előző részből kikövetkeztethetjük. Kiderül az is, hogy Riku Yuuki Suigin nagyapja, valamit az is, hogy Suigin miért olyan bikaerős az első rész elején: Yuuki 10 milliárd jent hagy rá a játékban. Azt mondja azért hagyta rá a pénzt, hogy boldogan éljen Riku Rei-jel és megkéri, hogy vigyázzon a lányra.

Utóbbi részt már nem hallja Suigin, mert kiáltást hall, és kirohan, ahol éppen két adósságbehajtó fogja marokra Riku Reit. Suigin azonnal közbelép.

Megismertük még a részben a főgonoszt, aki természetesen a leg-MMORPG-bb karakter Dark Tiger és egy baromi nagy páncélos valaki / valami. Úgy tűnik sokan munkálkodnak vele és céljuk egy sír kinyitása. Erős a gyanúm: ez lesz, amit Suigin őriz.

Verdikt

Az eddigi legjobb rész volt az ötödik: megtudtuk mi volt Riku Yuuki csomagjában, megtudtuk, hogy Suigin hogyan lesz olyan, amilyen a Grave Busterben, valamint megismertük a gonoszokat is. Kiváncsian várjuk a hatodikat. Az egyetlen problémánk még mindig az, hogy rettentően rövidek az epizódok, mire beleélnénk magunkat, már vége is.

Gin no Guardian minden héten szombaton a Crunchyrollon. Előfizetők a japán vetítéssel egyidőben, ingyenes nézők egy hét csúszással láthatják a legfrisebb epizódokat.

A korábbi részekről errefelé írtunk.Szólj hozzá elsőként on "Gin no Guardian 5. rész: Válaszok"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*