Folytatódhat az Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Doug Liman az Edge of Tomorrow (A holnap határa) című film rendezője a Collideren jelentette be, hogy készülhet a film folytatása.

Az új címhez előjáróban hozzátartozik, hogy az Edge of Tomorrow című film a Live. Die. Repeat. szlogennel futott az angolszász mozikban. Erre apellálva tehát a folytatás címe az lenne, hogy Live Die Repeat and Repeat. Ez már csak azért sem rossz ötlet, mert az eredeti szlogen sokszor nagyobb betűkkel szerepelet a plakátokon, mint maga a cím. Persze a folytatás címére a stúdió fejesei még nem bólintottak rá.

Visszatérhet a folytatásra az első film forgatókönyv írója Christopher McQuarrie is. Rajta kívül természetesen Tom Cruise és Emily Blunt is érdekelt a második rész elkészítésében. Olyannyira, hogy Cruise már 2015-ben pedzegetett egy lehetséges folytatást.

Christopher McQuarrie az Edge of Tomorrow-n kívül több ízben is dolgozott már Tom Cruise-zal. Ő írta a Valkűrt, a Jack Reachert, a Mission Impossible: Tiktos Nemzetet és az új Múmia is az ő nevéhez fűződik.

A holnap határa Hiroshi Sakurazaka író All You Need Is Kill című regénye alapján készült.Szólj hozzá elsőként on "Folytatódhat az Edge of Tomorrow"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*