Eromanga-sensei OVA 2018-ban

Eromanga Sensei 9. rész

Az Eromanga-sensei anime hivatalos weboldalán és az ‘Eroman Fes’ rendezvényen is ma jelentették be, hogy 2018-ban érkezik az Eromanga-sensei OVA.

Részleteket egyelőre nem árultak el a projektről, de várhatóan az eddig megismert karakterek mind visszatérnek.

Az Eromanga-sensei egy új “testvérekről szóló romantikus komédia”. Főszereplője Masamune Izumi light nover író és középiskolai tanuló. Masamune kishúga Sagiri egy igencsak bezárkózó lány – szó szerint is, ugyanis nem hagyta el a szobáját egy teljes éve. Ráadásul még kényszeríti is bátyját, hogy ételt készítsen és vigyen neki. Masamunének húgán kívül nincs más családja, így nagyon szeretné, ha húga végre kijönne a szobájából.

Masamune illusztrátora, aki csak “Eromanga” néven dolgozik rettentően perverz rajzokat készít. Még sosem találkoztak egymással és Masamune teljesen biztos benne, hogy az álnév mögött egy undorító perverz otaku rejtőzik. Kiderül azonban a titok… és Eromanga-sensei kiléte felforgat mindent! Hogy még teljesebb legyen a káosz feltűnik egy csodaszép, női best-seller shoujo manga készítő is, aki Masamune és illusztrátora riválisa lesz.

Az Eromanga-sensei idén tavasszal került adásba, követhető volt Magyarországról is az azóta megszűnt Daisuki szolgáltatáson keresztül.Szólj hozzá elsőként on "Eromanga-sensei OVA 2018-ban"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*