Érkezik a második évad a Good Morning Call live-action sorozathoz

Good Morning Call - Our campus days

Szerdán jelentette be a Fuji TV hogy már készítik a Takasuka Yue által írt Good Morning Call manga élőszereplős adaptációjának a második évadát. Az új sorozat címe Good Morning Call – our campus days lesz és teljesen eredeti történetet kap középpontjában Yoshikawa és Uehara egyetemi életével. A 10 részes sorozat szeptember 22-én fog megjelenni a Fuji TV on-demand programjában és a Netflix-en.

Fukuhara Haruka, Shiraishi Shunya és Sakurada Dori is visszatérnek a szerepükbe mint Yoshikawa Nao, Uehara Hisashi és Shinozaki Daichi. Az új szereplők pedig:

  • Sugino Yousuke mint Natsume Hiiragi, Uehara stílusos és jóképű osztálytársa
  • Sagara Itsuki mint Nanase Rin, Daichi iskolai szervezetének menedzsere
  • Takahashi Maryjun mint Kumanomidō Saeko, egy kutató Uehara egyetemén

Az első évad 2016. februárjában debütált a Fuji TV on-demand-en és a Netflix-en.

A manga középpontjában Nao, egy 11-es középiskolai diák áll, aki a szülei kötelességei miatt egyedül él egy apartmanban az utolsó középiskola évére. Azonban a költözés napján egy fiú is beköltözik ugyanoda. Kiderül hogy a fiú Uehara és ugyanabba a középiskolába jár ahova Nao is. Végül úgy döntenek hogy együtt fognak lakni.

Takasuka 1997-ben indította el a Good Morning Call mangáját a Ribon magazinban és 2002-ben fejezte be. A Shueisha 2002-ben adta ki a manga 11. és egyben utolsó kötetét. 2001-ben egy OVA adaptáció is készült belőle. Takasuka 2007-ben kezdett bele a Good Morning Kiss folytatásba a Cookie magazinban ami azóta is fut benne. A Shueisha május 25-én adta ki a manga 16. kötetét.

via: ann



Szólj hozzá elsőként on "Érkezik a második évad a Good Morning Call live-action sorozathoz"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*