Életnagyságú Unicorn Gundam épül Odaibában

Unicorn Gundam

Ma feltett fotókat a Mantan Web az életnagyságú (kb 24 méteres) RX-0 Unicorn Gundam szoborról, ami az Odaibában található Diver City Tokyo előtt áll, bár még egyelőre félkészen, a munkálatokat 2017 őszére tervezik befejezni.

Bár a márciusi ízelítő Destroy Mode-ban mutatta a Gundam-et, az igazi szobor jelenleg Unicorn Mode-ban épül, aminek az antennái összecsukott állapotban vannak. Ennek a helyén 2012. áprilisától 2017. márciusáig az RX-78-2 Gundam volt megtekinthető.

További képeket a Mantan Web-en tudtok megnézni.

Mindeközben a Gundam Front múzeum helyén ami áprilisban bezárt, a THE GUNDAM BASE TOKYO nyílt meg ma, ami egy új főépület a Bandai Gundam plamodel készleteinek a Diver City 7. emeletén. Az 1 980 négyzetméteres épületben több mint 2 000 éppen elérhető Gundam plamodell tekinthető meg, emellett építhetünk is magunknak egyet a modellek közül az “Építési Zónában”, a “Gyártó Zónában” megtekinthetjük a fém nyomómintákat amivel elkészítik őket, és a “Rendezvény Zónában” pedig részt vehetünk eseményeken és vehetünk árucikkeket. A belépés ingyenes.

via: CrunchyrollSzólj hozzá elsőként on "Életnagyságú Unicorn Gundam épül Odaibában"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*