Dragon Ball Super: Broly – bejelentették a movie címét

Bejelentették a Dragon Ball Super movie címét, melyből a bejelentéssel egyidőben az is kiderült, hogy visszatér egy rég nem látott közkedvelt karakter a képernyőkre.

A movie címe ugyanis nem más lesz, mint Dragon Ball Super: Broly.

Dragon Ball Super Broly plakát

Az eddig nem kánon karakter így tehát bekerül a hivatalos történetbe. Érdemes észben tartani, hogy az eddigi movie-k, amikben Broly szerepelt – Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan, Dragon Ball Z: Broly – Second Coming és Dragon Ball Z: Bio-Broly – hivatalosan nem ‘történtek’ meg. Az új Broly film lesz az első alkalom, hogy Goku és Vegeta találkoznak Brolyval.

Akira Toriyama kommentárja szerint a karakter hasonló lesz ahhoz, amit a rajongók megkedveltek, de kisebb módosításokat hajt rajta végre azért, hogy jobban passzoljon a történetbe. A movie-ban Broly mellett fontos szerepe lesz Frieza seregének és a sztori szervesen kapcsolódni fog a Saiyan faj múltjához.

Dragon Ball Super: Broly

Toriyama kommentárjának teljes magyar fordítása:

Mindenki, ismeritek Brolyt?

Ő egy rendkívül erős Saiyan, aki csak a régi anime filmekben tűnt fel és bár én rajzoltam őt, az anime történetébe akkoriban nem volt beleszólásom, szóval teljesen el is felejetettem a köré írt sztorit.

Szóval Broly. Úgy hallom manapság nem csak Japánban, hanem a tengeren túlon is nagyon népszerű. Ezért tehát a szerkesztőm azt javasolta, hogy Broly jelenen meg a következő movie-ban.

Fogtam magam, megnéztem a régi filmeket és úgy éreztem, néhány átalakítás után ez elég érdekes lehet. Belevetettem magam a munkába, és olyan történetet írtam, amivel behozhatom őt a Dragon Ball Super sorozatba.

Míg figyeltem Broly klasszikus imidzsére, hogy ne bántsam meg a rajongóit, hozzátettem pár dolgot és egy olyan új oldala is bemutatásra kerül a karakternek, amelytől ez a Broly sokkal inkább érdekes lesz.

Természetesen lesznek nagy bunyók, de láthatjátok majd azt is, hogyan hozza össze a sors Goku, Vegeta és Broly találkozását. A történetben szerepe van a Frieza Force-nak, valamint a Saiyanok történelmének is, amely mindenhez kapcsolódik. A sztori nagy ívű és dramatikus lesz.

Jön a hatalmas Saiyan, Broly! De lesz még sok más is, amit ti rajongók élvezhettek, szóval kérem legyetek türelemmel és várjatok kicsit, míg ez az egész összeáll!!