Dragon Ball Super 91 – 93. rész spoilerek

Spoileres betekintések érkeztek a Dragon Ball Super elkövetkező 91. 92. és 93. részeihez. Aki nem akarja előre tudni az eseményeket, ne olvasson tovább, mert gyakorlatilag mindhárom rész teljes egészében lelövésre kerül beleértve egy váratlan hatalmas fordulatot is.

91. rész:

A rész címe: Melyik Univerzum Győz?! A Leghatalmasabb Harcosok Összegyűlnek!!

Az edzőküzdelemben Gohan bebizonyítja, hogy elég ereje van ahhoz, hogy Gokuval lépést tartson; azaz minden eddiginél erősebb lett. Ezalatt Vegita az Lélek és Idő Szobáját veszi igénybe, hogy a lehető legtöbbet edzhessen.

A rész 2017. május 21-én kerül adásba.

92. rész:

A rész címe: Vészhelyzet! Nincs Meg Mind a 10 Tag!

Majin Buu mégsem vesz részt a tornán. Kiderül ugyanis, hogy álomra hajtotta a fejét, és ez azt jelenti, hogy két hónapig nem kel fel! Goku azonnal Buuhoz rohan.

A rész 2017. május 28-án kerül adásba.

93. rész:

A rész címe: Te Vagy a 10. Harcos! Goku Meglátogatja Dermesztőt!!

Miután megbizonyosodott róla, hogy Buu semmiképen nem kelthető fel, Gokunak eszébe jut egy újabb jelölt a 10. helyre: Dermesztő! Mialatt mindenki ellenzi az ötletet, Goku Uranai Baba segítségét kéri, hogy 24 órára visszahozhassa Dermesztőt a Pokolból.

A rész 2017. június 4-én kerül adásba.

források: @SodhiPack & @Herms2 Comments on "Dragon Ball Super 91 – 93. rész spoilerek"

  1. Amikor megláttam Tensinhant és Zseniális teknőst, akkor Pont Dermesztőre gondoltam, h miért nem Ő vesz részt a tornán !!!! 😀 😀
    Most látom, h erre még is csak beigazolódhat a gondolatom !!! 😀
    Csak ebből még baj lehet !! 😛 😀

    • Ha tényleg megy velük Dermesztő, kiváncsi leszek, milyen lesz, amikor találkozik Frosttal. Gondolom előbb – utóbb elárulnak mindenkit.

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*