Dragon Ball Super 128 – 129. rész spoilerek

Dragon Ball Super spoiler

Várhatóan a 131. résszel ér véget a Dragon Ball Super, így nem marad sok ‘spoilereznivaló’. A 128 és 129. részek azért már megvannak, előbbi szinopszissal, utóbbi csak címmel. Lent spoilerek!

Dragon Ball Super 128. rész

C-17 feláldozta magát, hogy mentse Gokut és Vegetát, segítségével a két harcos elkerülte Jiren eddigi legveszélyesebb támadását.

Azonban miután Jiren ismét tetőtől talpig lesebesítette Gokut, Vegeta elérkezettnek látja az időt, hogy ismét egyedül küzdjön meg a 11. Univerzum harcosával. Miközben Jiren egyre durvább támadásokkal lepi meg, a csillagharcos büszkesége kicsit sem hagy alább.

Goku közben figyeli társa csatáját, és igyekszik összeszedni magát, hogy még időben beavatkozzon…

A rész címe: Nemesi Büszkeséggel a Végéig! Vegeta Elesik!

A rész vetítésének dátuma: február 18.


Február 25-én nem lesz új epizód!


Dragon Ball Super 129. rész

Két perc marad az Erő Tornájából. Végül csak Goku és Jiren maradnak az arénában. Goku komoly problémába kerül Jiren ellen, ám hirtelen pupillái elkezdenek ezüstös fényben úszni…

A rész címe: Túlszárnyalni a Határokat! Az Ultra Instinct Mestere!

A rész vetítésének dátuma: március 4.

Apró érdekesség: C-17-ről tudjuk hogy esik ki, Vegetáról is sejthető, mi történik vele, ám Freezáról egy szó sem esik, és a már adásba került 126-ban sem esett ki – ugyanakkor nem is mutatta magát a végén, szóval valószínűleg lapít valahol. A szinopszisokból nem úgy néz ki, mint aki beavatkozik, így aztán nem egyértelmű, hogy a 127 – 128 során hol esik ki… ha egyáltalán kiesik. Elképzelhető, hogy az írók szeretnék, hogy elfeledkezzünk Freezáról és a végén majd nagy meglepetésként előbukkan valami sziklák közül. Ezért aztán a 129-ben fenálló Jiren és Goku ketten maradtak helyzetet fenntartásokkal kezelném.

via: @Herms98Szólj hozzá elsőként on "Dragon Ball Super 128 – 129. rész spoilerek"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*