Díjat nyert a Gravity Rush cica

Gravity Rush cat

Hétfőn a hivatalos Playstation Blogon jelentették be, hogy a Gravity Rush 2 játék 4 perc hosszú “Gravity Cat” című előzetese megnyerte a legjobb rendezésért járó Arany Ceruza díjat. A díj a május 8 és 12 között megrendezésre kerülő 2017-es One Show Creative Week keretében került kiosztásra.

A január 12-én bemutatott reklám videóban két nő és egy macska éli át a gravitáció megváltozását. A reklámhoz tartozó kulisszák mögötti videó január 18-én jelent meg a PlayStation Japan jóvoltából.

Ugyanezen a napon jelent meg a Gravity Rush 2 játék Európában, egy nappal később Japánban, majd január 20-án Észak-Amerikában. Az egyes térségekben tapasztalt késés miatt a készítők az eredetileg fizetős DLC tartalmat ingyenessé tették. Ennek címe Another Story: The Ark of Time — Raven’s Choice és márciusban jelent meg a játékhoz.

A játékhoz készült egy előmény is. Ez animációs formában látott napvilágot a Khara stúdió gondozásában – ők feleltek az Evangelion filmekért is. A Gravity Rush: The Animation – Overture az első és második Gravity Rush játékot köti össze.

A szóban forgó trailer:

Az említett kulisszák mögötti videó:

forrás: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Díjat nyert a Gravity Rush cica"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*