A Daisuki októberben befejezi az anime streamelő szolgáltatást

Daisuki

Kedden bejelentette az Anime Consortium Japan Daisuki streamelő szolgáltatása, hogy október 31-én beszünteti működését. A szolgáltatás végével azonban nem szűnik meg a Dragon Ball Super ingyenes adása. További részleteket később fogunk megtudni.

A Daisuki a bezárás előtti hónapok műsorát is bejelentette. A Daisuki Next szeptember 29-én szűnik meg. A Daisuki applikáció október 2-a után már nem lesz letölthető. A közösségi fiókokat pedig december 15-én zárják le. A prémium előfizetés utolsó levonása június 30-án volt, ezután azoknak akik nem mondták le az előfizetésüket, ingyen jár a tagság október 31-ig.

A Daisuki olyan egész sorozatokat streamelt és új animéket simulcast-olt, mint például az Eromanga Sensei-t és a Granblue Fantasy-t. Korábban exkluzív címeket is meg lehetett nézni rajta, többek között a Mobile Suit Gundam 00-t és más Gundam sorozatokat, bár több címet június végén elkaszáltak.

Anime stúdiók és gyártó cégek (Aniplex, Sunrise, Toei Animation, TMS Entertainment, Nihon Ad Systems (NAS), Dentsu és Asatsu-DK (ADK)) együttműködéséből lett a Daisuki 2013. áprilisában.

via: annSzólj hozzá elsőként on "A Daisuki októberben befejezi az anime streamelő szolgáltatást"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*