Cute High Earth Defense Club LOVE! LOVE! LOVE! OVA készül

Cute High Earth Defense Club LOVE! LOVE! LOVE! OVA

Takamatsu Shinji a Cute High Earth Defense Club LOVE! és a Cute High Earth Defense Club LOVE! LOVE! rendezője posztolt egy képet csütörtökön a twitter oldalára a készülő Cute High Earth Defense Club LOVE! LOVE! LOVE! OVA-val kapcsolatos néhány anyagról. A képeken az látszik, hogy az OVA “Ai to Seishun no Sotsugyō!” (The Graduation of Love and Youth) címmel szerepel és “1442 + 16 másodperc”, ami nagyjából 24 perc, hosszú lesz.

A lapon még feltűnnek a visszatérő stábtagok is, ide értve Takamatsu rendezőt, történetírót, producert és hangrendezőt, Yokote Michikot mint szövegírót és a Studio Comet animációs stúdiót.

Az OVA-t 8 moziban fogják játszani Japán szerte augusztus 26-tól szeptember 15-ig. Az anime a Binan High School márciusi ballagási időszakában játszódik. Yamamoto Kazutomi (Hakone Yumoto), Umehara Yuichiro (Yufuin En), Nishiyama Kōtarō (Kinugawa Atsushi), Shirai Yusuke (Naruko Io) és Masuda Toshiki (Zaō Ryū) is visszatérnek a szerepeikbe.

A vetítések Tokióban (Shinjuku és Ikebukuro), Szapporóban, Yokohamában, Nagojában, Oszakában, Kiotóban és Fukuokában lesznek.

via: animenewsnetworkSzólj hozzá elsőként on "Cute High Earth Defense Club LOVE! LOVE! LOVE! OVA készül"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*