Crossover dömping a Monster Hunter XX-ben

Tegnap számoltunk be róla, hogy a hamarosan megjelenő Monster Hunter XX-be Hunter x Hunter tartalom érkezik. Alig egy nap telt el és újabb crossovereket jeletettek be.

Ezúttal a The Legend of Zelda: Breath of the Wild, az Ace Attorney franchise, a Garo és az Okami,  valamint a Strider Hiryu manga címszereplője érkezik a 3DS játékba.

  • A játékban Zelda-témájú küldetések és jelmezek lesznek, valamint egy óriási íj is megszerezhető lesz egyes 7-Eleven boltokban.

  • A Garo esetében annak főszereplőjének páncélja és kardja lesz megszerezhető.

  • Az Okamiból egy Felyne társ skin lesz elérhető – értelemszerűen így egy farkas istennel kalandozhatnak a játékosok.

  • A Strider Hiryu küldetések március 18 és március 20 között lesznek játszhatóak, ezek teljesítésével a játékos teljes értékű shinobi formát ölthet.

  • Szintén március 18 és 20 közt teljesíthetőek az Ace Attorney küldetések, melyekkel Ailu változtathaó át Phoenix Wright-jellegű társsá.

A játékban ezeken és a Hunter x Hunteren kívül olyan crossoverek is lesznek, mint: Baki-Dou, Worst, Fire Emblem, Ghosts ‘n Goblins, Universal Studios Japan, Otomon Drop Monster Hunter Stories, Dengeki, Famitsu és Weekly Shonen Jump magazinok sorozatai, Grandpa Danger, Show By Rock!!, és Kingdom.

A Monster Hunter XX 2017. március 18-án jelenik meg.

via: animenewsnetwork