Cardcaptor Sakura Clear Card-hen Prologue: Sakura to Futatsu no Kuma promó videó

Szombaton feltöltöttek egy promóciós videót a Cardcaptor Sakura Clear Card-hen Prologue: Sakura to Futatsu no Kuma (Cardcaptor Sakura: Clear Card Arc Prologue: Sakura and the Two Bears) animéről a Cardcaptor Sakura franchise hivatalos oldalára. A videóban a “Yakusoku no Sora” dal hallható Iwao Junko előadásában, aki egyben Tomoyo hangja is.

A videó először a “Sakura Fest 2017 ~Cardcaptor Sakura Birthday Gathering~” keretében volt megtekinthető a mai nap. Az eseményen egy füzetecskét is osztogattak amiben az előzmény története olvasható nagyvonalakban. Akit érdekel a korábbi manga és anime rövid összefoglalója az a lap alján a bővebben után elolvashatja.

Az anime a “Sakura Card Arc” és a “Clear Card Arc” között játszódik. A harmadik “Clear Card Arc” manga kötet különleges kiadása szeptember 13.-án jelenik meg, ami tartalmazza az előzmény animét. A csomag ára 3480 yen.

Június 3-án indult el a Cardcaptor Sakura Clear Card-hen folytatás manga sorozat a Nakayoshi magazinban. Már készül belőle egy anime adaptáció is amit 2018 januárjában kezdenek el adni az NHK csatornán.

A Madhouse-nál Asaka Morio fogja rendezni az animét, aki már az első sorozatot is és 2 filmet is rendezett. A szöveget Ohkawa Nanase készíti a CLAMP-nál. Hamada Kunihiko pedig a karakter dizájnért felelős, ő volt a korábbi évadok és 2 film animációs rendezője is.

via: animenewsnetwork

A történet röviden:

Sakura megszerezte mind a fény mind a sötétség kártyáját miután megküzdött Clow Reed reinkarnációjával, Eriollal a Tokiói toronynál. Amikor már Sakura azt hitte hogy visszatérhet élete a megszokott kerékvágásba akkor kiderül, hogy Eriol visszatér Angliába. Habár szomorúan de búcsút vesz tőle Sakura.

Miután szerelmet vallott neki Li Shaoran, Sakura nem tudja hogy mit érezzen. Tomoyo bátorítja, hogy kiigazodjon az érzésein, de mire sikerülne neki addigra kiderül, hogy Shaoran visszatér Hong Kongba.  Sakura döntésre jutott, és nekilát hogy elkészítsen egy bizonyos dolgot.