Boruto: Naruto Next Generations 33 – 36. rész spoilerek

Boruto: Naruto Next Generations 3. rész

Megérkeztek a Boruto: Naruto Next Generations 33, 34, 35 és 36. részeinek címei, illetve szinopszisai. Az anyag erősen spoileres, továbbolvasás csak saját felelősségre.

Boruto: Naruto Next Generations 33. rész

Inojin Yamanaka imád rajzolni, különleges technikájának hála pedig rajzaiba képes életet lehelni is. Azonban egy nap a képessége hirtelen eltűnik. Inojin felkeresi apját Sait, ám még ő sem tud rájönni mi a gond. Viszont azt tanácsolja fiának, hogy vegyen részt egy gyerekeknek szóló rajzversenyen.

A rész címe: Üresség! Szuper Bestia Rajz Imitáció
Az epizód megjelenésének dátuma: november 15.

Boruto: Naruto Next Generations 34. rész

Boruto és osztálytársai kempingezni indulnak. Céljuk nem más, mint egy különös hal, az Eiengoi elfogása. Azt mondják róla, ha egyszer eszel belőle, sosem felejted el, milyen finom. Mellesleg egyébként ballagásuk előtt ez lehet az utolsó alkalom, hogy osztálytársaival lóghat, így Boruto szeretne egy örökké való élményt szerezni magának és társainak is.

A rész címe: A Hullócsillagok Éjszakája
Az epizód megjelenésének dátuma: november 22.

Boruto: Naruto Next Generations 35. rész

Mielőtt megkezdődnek a záróvizsgák, a tanulóknak részt kell venniük egy háromoldalú találkozón, ahol mérlegelhetik ballagás utáni opcióikat. Azonban Boruto bár elég jó a ‘Ninja Technikákban’, a tanulás többi részét igencsak mellékvágányon folytatta, és nem igazán tudja, hogy ninja akar-e lenni. Boruto aztán összefut egy Sukea nevű szabadúszó újságíróval, aki épp a tanulókat interjúvolja. Sukeának feltűnik, hogy Boruto laza és gondtalan hozzáállása veszélyes lehet a jövőben, így ad neki néhány tanácsot.

A rész címe: Háromoldalú Találkozó…!!
Az epizód megjelenésének dátuma: november 29.

Boruto: Naruto Next Generations 36. rész

Megkezdődnek a vizsgák! Miután végeznek az elméleti résszel, Boruto és társai belevetik magukat a gyakorlati vizsgákba is. A vizsga egyik része a híres-neve, ‘Harang Teszt’. Lebonyolítója a tanárok mellett nem más, mint a 6. Hokage: Kakashi Hatake.

A rész címe: Záróvizsa: Kezdődik!
Az epizód megjelenésének dátuma: december 6.

forrás: Spirallingsphere

A cikk nyitóképe nem spoiler, korábbi részből van.Szólj hozzá elsőként on "Boruto: Naruto Next Generations 33 – 36. rész spoilerek"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*