Boruto: Naruto Next Generations 28 – 32. rész spoilerek

Boruto

Spoileres szinopszisok érkeztek a Boruto: Naruto Next Generations 28, 29, 30, 31 és 32. részéhez is. Csak olvassa el őket, aki nem bánja, ha előre ismeri a részek tartalmát.

Boruto: Naruto Next Generations 28. rész

Miután találkozik Borutóval és társaival Kagura Karatachi megerősíti új álláspontját: szándékozik megörökölni a Hiramekarei Iker Kardokat a hatodik Mizugakétól. Kagura elárulja ezt Borutónak, ám Hoshigaki megjelenik előttük. Shizuma és összegyűjtött barátai mind elégedetlenek a világ status quo-jával és úgy döntöttek feltámasztják a Hét Ködrejteki Kardforgatót. Segítségükkel a világ újra káoszba merülhet.

A rész címe: Hadüzetnet
Az epizód megjelenésének dátuma: október 11.

Boruto: Naruto Next Generations 29. rész

Miután Kagura kinyitja a széfet Shizuma és társai elvehetik a Démon Kardokat. És hogy Ködrejtekből ismét Vérködrejtek legyen, az új hét kardforgató megkezdi nyílt lázadását. Boruto viszont Sarada segítségével Kagura kimentésére siet.

A rész címe: Az Új Hét Ködrejteki Kardforgató
Az epizód megjelenésének dátuma: október 18.

Boruto: Naruto Next Generations 30. rész

Chojuro segítségével Boruto és Sarada megtalálják Shizumát és társait. Shizuma azonban beveti technikáját, a “Bíbor Köd Akadályt”, mely miatt alig látni valamit, így a három shinobi elkeveredik egymástól. Így tehát Boruto, Sarada és Chojuro is egyedül kell kiállniuk ellenfeleikkel. Sarada ellenfele a Kiba új tulajdonosa Buntan Kurosuki.

A rész címe: Sharingan VS Villámkard: Kiba
Az epizód megjelenésének dátuma: október 25.

Boruto: Naruto Next Generations 31. rész

Boruto vissza akarja vinni barátját Kagurát magával. Azonban Kagura visszautasítja és kardot ránt ellene. Boruto próbálja megmenti Kagurát a varázslat alól, amelynek már el kellett volna múlnia, ám Kagura nem bír ellenállni Shizuma szavainak. Eközben egy új alak jelenik meg a harcmezőn.

A rész címe: Boruto és Kagura
Az epizód megjelenésének dátuma: november 1.

Boruto: Naruto Next Generations 32. rész

Egyelőre nem érkezett szinopszis.

A rész címe: Szuvenír Küldetés
Az epizód megjelenésének dátuma: november 8.

forrás: SpirallingsphereSzólj hozzá elsőként on "Boruto: Naruto Next Generations 28 – 32. rész spoilerek"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*