Augusztusban véget ér az Idol Incidents manga

Idol Incidents

A szombaton megjelent Dengeki G’s Comic magazin szeptemberi számában bejelentették, hogy az Idol Incidents (Idol Jihen) manga az októberi számban véget ér.

Natsuki Coco tavaly augusztusban indította a mangát, aminek az első kötete február 27-én jelent meg. A manga része a MAGES. Idol Incidents multimédia projektjének, amiben ezen kívül még egy okostelefon játék és egy anime is benne van. A játék tavaly októberben indult és tegnap fejezte be működését. Az animét januártól márciusig adták Japánban és a Crunchyroll streamelte egyidőben ezzel.

A Crunchyroll így írja le az anime történetét:

A történet egy párhuzamos Japánban játszódik, ami nagyon hasonlít a miénkre. Japán kormánya nem tud semmit kezdeni a rengeteg problémával és elégedetlenséggel országszerte. Most azonban, hosszú idő után, idolok lépnek előre, hogy megmentsék a kiút nélküli nemzetet! A Heroine Party, a Sunlight Party, a Starlight Party, a Bishoujo Party, a Wakaba Party, a Subculture New Party és az SOS Party: ebből a hét idol pártból kikerült idolok, akik a Diet tagjai lettek és a prefektúrákat képviselik, megtörik az unalmat ami körülveszi Japánt!

A magazin ugyanebben a számában jelent meg az Ingress: Tokyo Anomaly és az Ingress-teki Nichijō -Chloe-san no Baai mangák utolsó fejezetei is. Mindkettő a Pokémon Go-t fejlesztő Niantic korábbi kiterjesztett valóság applikációján, az Ingress-en, alapul.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Augusztusban véget ér az Idol Incidents manga"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*