Augusztus 23-án folytatódik a Zettai Karen Children manga

Zettai Karen Children

A Weekly Shonen Sunday magazin idei összevont 37. és 38. számából kiderül, hogy Shiina Takashi Zettai Karen Children mangája a 39. számban visszatér. Az is kiderül belőle, hogy a manga a végső “arc-jában” folytatódik a középiskolai diák történeti szál második felével.

A sorozat az április 12-én megjelent 20. számmal ment szünetre, miután a középiskolai diák “arc” első fele véget ért. Shiina áprilisban azt mondta, hogy nyáron visszatér a manga.

Shiina 2014. áprilisában indítottal el a manga utolsó “arc-ját”. A Shogakukan március 17-én adta ki a manga 48. kötetét, a következő pedig augusztus 18-án fog megjelenni.

A manga története egy különleges operációs egységet követ, aminek a tagjai Akashi Kaoru, Nogami Aoi és Sannomiya Shiho – három 10 éves kislány akiknek természetfeletti erejük van – és Minamoto Kōichi, aki egy szerencsétlen hadnagy és a felügyelőjük/babysitterük. A manga később a lányok középiskolai éveire koncentrál és a jövőjük sötét jóslatára.

Shiina sci-fi komédia sorozata 2005-ben indult a Shonen Sunday lapjain, amiből 2008-ban egy 52 részes anime sorozat és 2010-ben egy OVA adaptáció készült. A Sentai Filmworks 2012-ben kiadta a sorozatot Észak-Amerikában Psychic Squad címmel. Egy spinoff anime sorozat is készült az ellenlábasukról, Hyōbu Kyōsukéről, The Unlimited – Hyōbu Kyōsuke címmel 2013-ban. A Crunchyroll streamelte a sorozatot és a Sentai Filmworks meg is jelentette lemezen 2015-ben.

via: annSzólj hozzá elsőként on "Augusztus 23-án folytatódik a Zettai Karen Children manga"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*