Amerikában moziba megy a Black Clover

Black Clover anime

Pénteken jelentette be a Crunchyroll, hogy észak-amerikai mozikban szándékozik bemutatni az ősszel debütált Black Clover anime első négy epizódját.

Yūki Tabata azonos című mangája alapján készülő Black Clover október 3-án került bemutatásra. Magyarországi nézők sem feltétlenül maradnak le róla, mert a Crunchyrollra heti rendszerességgel feltöltik az új részeket előfizetők számára (ezek a részek japán hanggal és angol felirattal mennek).

Az anime jelenleg 6. részénél tart, várhatóan összesen 51 kerül adásba.

A Black Clover sztorijában a világ középpontjában a varázslat áll. Astát és Yunót egy elhagyatott templomban találják meg – míg utóbbi rendkívül tehetséges varázslónak bizonyul, előbbi a világ egyetlen varázsnélküli embere. 15 évesen mindketten megkapják varázskönyvüket, mely a használók varázserejét hivatott megnövelni. Asta kezébe így kerül a rendíkvül ritka anti-varázs könyv, mely semlegesíti és visszafordítja ellenfelei varázslatait. Asta és Yuno nem is lehetnének különbözőbbek, mégis egy cél hajtja mindkettejüket: hogy végül az ők váljannak a Mágus Királlyá.

A mozibemutatóhoz egy előzetest is összedobtak, íme:Szólj hozzá elsőként on "Amerikában moziba megy a Black Clover"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*