4 év után új történet érkezik a Shakugan no Shana sorozathoz

Shakugan no Shana III (Final)

A Dengeki Bunko Magazine szeptemberi számában megjelent egy új történet a Shakugan no Shana light novel sorozathoz. 4 év óta ez az első új darab a sorozatban.

A Viz Media így írja le a sorozat történetét:

Betolakodók érkeztek a Crimson Realm-ból a Földre a Létezés Erejét keresve. Akinek a birtokába jut ez az erő, az képes lesz a valóság esszenciáját irányítani. Egy fiatal lány kinek tűz lobog a szemében jön a megmentésükre. Lehet hogy aranyos és kicsi, de elég természetfeletti erővel rendelkezik ahhoz hogy egyedül megmentse az univerzumot. Plusz még van egy óriási kardja!

Takahashi Yashichiro 2002-ben indította el a sorozatot Ito Noizi (The Melancholy of Haruhi Suzumiya) illusztrációival. Takahashi 2011-ben publikálta a 22. és egyben utolsó novel-t. A Shakugan no Shana SIII rövid történet gyűjtemény 2012-ben, az utolsó rajongói guidebook pedig 2013-ban jelent meg. A Viz 2007-ben kiadott két kötet a sorozatból.

A novel-ekből 3 anime sorozat készült. Az első 2005-ben indult. A Shakugan no Shana Second 2007-ben és a harmadik, a Shakugan no Shana III (Final), pedig 2011-ben került a japán tv-kbe. A harmadik sorozat a novel széria lezárását dolgozta fel.

via: annSzólj hozzá elsőként on "4 év után új történet érkezik a Shakugan no Shana sorozathoz"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*