2018 tavaszán jön a Sword Gai anime

Sword Gai

A Monthly Hero’s Magazin szeptemberi számából kiderült, hogy az Inoue Toshiki, Kine Osamu és Amamiya Keita által írt Sword Gai manga anime adaptációjának premierje 2018 tavaszán lesz a Netflixen, a világ minden részén egyszerre. Ezen felül az is kiderült, hogy Inoue lesz a felelős a sorozat kompozíciójáért, és ő fogja írni a szövegkönyvet is hozzá.

A Monthly Hero’s Magazine eredetileg 2014-ben jelentette be a sorozatot. Az akkori bejelentés szerint az anime a Flash anime stúdió DLE Inc. (Eagle Talon, Thermae Romae) és a Fields szórakoztató tartalom gyártó cég közötti együttműködés lett volna.

A történet középpontjában Gai áll, aki egy erdőben halálát lelő nő mellett született. Egy Amon nevű kovács fogadja örökbe. Néhány évvel később Gai Amon tanítványa lesz és egy kard készítése közben elveszíti jobb kezét. Hogy segítsen rajta, Amon összetöri a Shiryū démon kardot (Halál Sárkány), hogy abból elkészítse Gai pótkarját. Gai ezek után össze tud olvadni a fegyverrel és úgy harcol az elleségeivel.

Inoue (Kamen Rider 555, Kamen Rider Agito, Chōjin Sentai Jetman, Chaos;HEAd sorozat kompozíció, forgatókönyv) írta a manga történetét, míg a mangát Amemiya Keita (Garo készítő/rendező, Zeiram karakter dizájn) eredeti karakter tervei alapján Kine Osamu rajzolta. A manga 2012 decemberében indult a Monthly Hero’s Magazine oldalain és egészen 2015 októberéig futott. A Shogakukan 6 kötetet adott ki a sorozatból. Egy folytatás is készült hozzá Sword Gai Evolve címmel, amit ugyanaz a csapat készít és 2015 novembere óta fut a Monthly Hero’s Magazine-ben. A Shogakukan június 5-én adta ki a 3. kötetet a mangából.

A mangából már készített a Digital Frontier (Wolf Children produkció, Summer Wars 3D grafika) egy 3D CG reklám videót 2013-ban:

via: annSzólj hozzá elsőként on "2018 tavaszán jön a Sword Gai anime"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*