2018 februárjában érkezik a Secret of Mana remake

Secret of Mana

Pénteken jelentette be a Square Enix, hogy fejlesztés alatt van a Secret of Mana (Seiken Densetsu 2) remake-je Playstation 4-re, Playstation Vita-ra és PC-re a steam-en keresztül. A remake-ben teljesen 3D grafika, szinkron és újrahangszerelt zene lesz. A PS4-es és a PC-s verzióban 3 fős multiplayer lesz és a PS Vita-sban pedig helyi (ad-hoc) multiplayer. Mindegyik verzió 2018. február 15-én fog megjelenni Japánban, Észak-Amerikában és Európában. A Square Enix streamel egy videót angol hanggal és egyet japán hanggal is amiben bemutatják a grafikát, a zenét és az új angol és japán hangsávokat.

Akik előrendelik a játékot bármelyik kontinensen, azok kapnak DLC-ben egy moogle ruhát Randi-hoz, Prim-hez és Popoi-hoz, egy tigrises két részes kosztümöt Prim-hez és egy tigris ruhát Randi-hoz és Popoi-hoz.

A Square Enix az eredeti játékot 1993-ban adta ki Super Famicom-ra (SNES) a Seiken Densetsu: Final Fantasy Gaiden (Final Fantasy Adventure) folytatásaként, és ez a játék az első a sorozatban ami nem viseli a Final Fantasy nevet a címében. A Square Enix június 1-jén adta ki az első és a harmadik rész mellett ezt is Nintendo Switch-re.

A Seiken Densetsu franchise tavaly ünnepelte a 25. évfordulóját. Az eredeti Seiken Densetsu -Final Fantasy Gaiden- (Final Fantasy Adventure) 1991-ben jelent meg Game Boy-ra. A Square Enix ez eredeti játék feldolgozását 2016 februárjában adta ki Playstation Vita-ra és Android illetve iOS eszközökre. Ezzel egyszerre jelent meg az angol verzió is iOS-re és Android-ra Adventures of Mana címmel, és 2016 júniusában PS Vita-ra.

A Seiken Densetsu 3 1995-ben jelent meg Super Famicom-ra, és sose jelent meg a nyugaton vagy más platformon.

A Seiken Densetsu: Rise of Mana játék 2014-ben jelent meg iOS-re és Android-ra, 2015-ben pedig Playstation Vita-ra.

via: annSzólj hozzá elsőként on "2018 februárjában érkezik a Secret of Mana remake"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*