2018-ban meganimálják az Asagao to Kase-san yuri szerelmi történetet

Asagao to Kase-san

Asagao to Kase-sanJó hír a yuri fanoknak! A Kimi no Hikari rövid animációs klip sikerének köszönhetően Takashima Hiromi Asagao to Kase-san című romantikus yuri mangáját jövőre animációs formába adaptálják. A fenti key visual-tól eltekintve, amin megköszönik a rajongók támogatását, még nem közöltek további részleteket róla.

Az “animációs klip” egy rövid formátumú anime film, az Asagao to Kase-san – Kimi no Hikari-t Satō Takuya rendezte és a ZEXCS készítette az animációt, a videó alatt hallható zene pedig a “Kimi no Egao (album ver.)” Oku Hanako előadásában. A filmet 2017 májusában töltötték fel YouTube-ra, és alább megtekinthető.

Asagao to Kase-san manga

Az Asagao to Kase-san manga eredetileg a Hirari magazinban került publikálásra, majd átköltözött a Flash Wings weboldalra. A Seven Seas Entertainment adja ki az angol verziót Kase-san and… címmel, és így írják le a történetet:

Lehet hogy Yamada szégyenlős és egy kicsit ügyetlen is, de iskolájának virágoskertje mindig boldoggá tette. Hirtelen egy másfajta szépség ragadja meg a tekintetét- az élénk futó csillag, Kase-san. Habár a két lányban nem sok közös van, hamarosan szerelembe esnek és meg kell tanulniuk egy fontos leckét a bimbózó kapcsolatuk ápolásával. Meg tudja a két lány tanulni hogy hogyan virágozzon ki az első szerelmük, a különbözőségük ellenére?

via: CrunchyrollSzólj hozzá elsőként on "2018-ban meganimálják az Asagao to Kase-san yuri szerelmi történetet"

Szólj hozzá

Az email címed nem tesszük közzé.


*